Wie is Mama jo

Velen vragen zich af hoe ik aan de naam Mama jo kom, welnu dit is een eerbetoon aan mijn overleden oma en mijn overleden moeder,

de naam Mama jo is de roepnaam die ik heb gekregen van mijn drie zonen.

 

Na de middelbare school ben ik vakantiewerk gaan doen in de horeca, daar heb ik verschillende facetten gezien en in gewerkt en

na deze periode heb ik ervoor gekozen om zowel een opleiding voor gastvrouw te volgen gevolgd door de opleiding restausrantkok.

 

Tijdens mijn opleiding heb ik in diverse bedrijven gewerkt en in diverse brigade groottes gewerkt,daar heb ik alle facetten gezien van het

restaurant keuken wezen ervaren.

 

Na mijn opleiding heb ik in diverse bedrijven gewerkt en heb mijzelf opgewerkt tot sous-chef, daarnaast heb ik ook leerlingen begeleid.

 

Bewust ben ik een periode uit de horeca geweest, dit omdat ik er voor heb gekozen om het leeuwendeel van de opvoeding van mijn zonen voor mijn rekening te nemen, wat ik altijd (en nog steeds) met heel veel liefde passie en toewijding graag doe.

 

Omdat ik graag voor mijzelf wilde beginnen om zo de totale vrijheid te krijgen om te doen wat ik leuk vind ben ik een bedrijf aan huis begonnen.

 

Ik kies ervoor om alles in eigen hand te houden, de besprekingen inkoop bereiding en ook het leveren van de bestellingen.

Ook werk ik met kleine plaatselijke boeren die garant staan voor verse top producten.

 

Op mijn site zult u geen prijzen vinden, de reden daarvoor is dat ik werk met seizoensproduckten, het aanbod en daarmee ook de prijzen wisselen sterk om prijzen vast te zetten, hoe scherper de inkoop hoe scherper uiteraard de prijs is.

 

Voor elk budget is er altijd een persoonlijk concept op maat te maken, daarvoor stel ik graag mijn kennis ter beschikking in een gesprek.